WordPress-website-laten-bouwen

Wij maken met veel enthousiasme
professionele websites

Wij richten ons met name op kleine ondernemingen en zzp’ers hiervoor maken wij professionele betaalbare websites. Wij zijn trots op de kwaliteit, aandacht voor detail en de klanten support die wij bieden, terwijl het allemaal betaalbaar blijft. Ook als de website opgeleverd is gaat onze service verder door middel van hosting & onderhoud. Wil jij ook een professionele
WordPress website laten maken? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

– Responsive design
– Eigen beheersysteem
– Zoekmachine vriendelijk
– Social Media integratie
– Vele plugins
– Hosting & onderhoud

WordPress website laten maken

Ben je recent gestart als zzp’er of ondernemer? Natuurlijk wil je dan een professionele website. Een WordPress website laten maken door een extern bedrijf is een slimme keuze als je graag een mooi visitekaartje wenst van jouw onderneming. Voor een compleet nieuwe WordPress website ben je bij Twopixels aan het juiste adres. Wij helpen je graag op weg.

Waarom je het bouwen van een website uitbesteedt aan Keistadeu Webdesign

Waarom een WordPress website laten bouwen door keistadeu webdesign? Het is een tijdrovende klus en misschien niet iets waar jij heel goed in bent. Vaak ben je er onnodig veel tijd aan kwijt en loop je tegen allerlei struikelblokken aan. Het is fijn als er een expert beschikbaar is die met je meedenkt en jou dit werk uit handen neemt. Wij hebben de expertise en ervaring om jou hierbij te helpen.

Een website die aan al je wensen voldoet

Keistadeu webdesign bouwt voor jou een website die aan al je wensen voldoet. Wij bouwen websites met het Divi theme. Dit is een ongelooflijk veelzijdig thema en doormiddel van een Divi child theme kunnen wij ieder denkbaar design voor je maken. Wij voorzien van jouw nieuwe website van een sprekend design en huisstijl. Bovendien kun je na oplevering de website gemakkelijk zelf beheren en bijhouden. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of een advies wenst omtrent een WordPress website laten maken.

Waarom je een website laat maken door Keistadeu Webdesign

Een WordPress website laten ontwerpen en bouwen door Keistadeu Wegdesign is een slimme keuze. Waarom dat zo is?

  • Je bent verzekerd van een responsive design website
  • Lokaal ben je zichtbaar voor je doelgroep
  • Wij maken jouw website geschikt voor de online zoekmachines
  • Je nieuwe website kun je eenvoudig zelf beheren

Maak direct een telefonische afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons kantoor.

Hoger in Google

Voor een goede vindbaarheid is het belangrijk dat je website bovenaan de zoekresultaten van Google verschijnt. Wij helpen je graag met het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Dit optimaliseren wordt ook wel SEO genoemd. Wil je een WordPress website laten maken die goed gevonden wordt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimalization. Door het op de juiste manier gebruiken van zoekwoorden en het bouwen van links naar je website op andere websites zorgen we ervoor dat je website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines. Dit betekent dat je website zowel internationaal als lokaal beter gevonden wordt doordat deze hoger in de zoekresultaten verschijnt wanneer mensen relevante zoekwoorden ingeven.

Veel mensen die een WordPress website laten maken realiseren zich niet hoe belangrijk SEO kan zijn. Zoekmachineoptimalisatie zorgt er niet alleen voor dat meer mensen je website beter kunnen vinden maar ook belanden zo de juiste mensen die voor jou interessant kunnen zijn op je website. Door het optimaliseren van je website voor zoekmachines zoals Google kun je er van op aan dat je website meer potentiële klanten zal trekken en beter zichtbaar zal zijn voor de buitenwereld.

Hoe werkt SEO?

Door middel van een zoekwoorden onderzoek bekijken we welke zoekwoorden je website beter vindbaar kunnen maken. Op basis van deze zoekwoorden optimaliseren we o.a. de titel, beschrijving, tags en de teksten op je website. Ook d.m.v. linkbuilding (het bouwen van zogenaamde ‘backlinks’) zorgen we ervoor dat je website hoger in de zoekresultaten van Google wordt getoond.

Wil je je bestaande website laten optimaliseren of een nieuwe geoptimaliseerde WordPress website laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

RESPONSIVE WEBDESIGN

Mobiel vriendelijk

Past zichzelf automatisch aan op tablet en mobiel.
Met een responsive webdesign kom je hoger in Google.
Responsive webdesign
Unieke gebruiksvriendelijke ervaring op elk apparaat.
Je website ziet er prachtig uit zowel op portret of landschap weergave.