Werkwijze website

Onze werkwijze website webdesign

Het kan zomaar eens voorkomen dat u een website nodig heeft voor uw bedrijf. We leven tenslotte in een digitaal tijdperk waarin het internet bijna niet weg te denken is. Een goede website is dan ook een van de beste manieren waarop jij de klant aan kunt spreken om voor jouw bedrijf te kiezen. Om een website tot stand te brengen zijn er enkele onderdelen nodig. Als eerst is er de offerte natuurlijk, gevolg door een vooronderzoek. Na dit onderzoek volgt de bouw van de website, en ten slotte komt de oplevering van de site.

Offerte website

Een website heeft natuurlijk altijd eerst een offerte, zo weet u als klant waar u financieel aan toe bent. Om een offerte op te stellen hebben we verschillende dingen en informatie nodig. Als eerste moeten we weten wat voor soort website u wilt, dit is natuurlijk het belangrijkste. Aan de hand hiervan kunnen we een schatting maken. Hierna is het belangrijk voor ons om te weten wat de website allemaal nodig heeft en kan.

Vooronderzoek

Zoals vermeld komen we nu aan bij het vooronderzoek. Zie dit als een persoonlijk gesprekje, een praatje waarin we je vragen zullen stellen zoals: “wie is de doelgroep”, “wat is uw product”, “wat zijn de wensen”. Door deze vragen krijgen we een beeld van het bedrijf. Dit helpt ons enorm veel om uiteindelijk een website tot stand te brengen. Bij het vormen van een ontwerp houden we altijd rekening met uw wensen en ideeën. Wij vinden het belangrijk dat de klant zicht heeft op wat er met zijn website gebeurd.

Bouw

Voordat we beginnen met het bouwen van de website maken we eerst een functioneel ontwerp. Hierin staan alle wensen op een rijtje. Ook staat er vermeld waaraan de website moet voldoen en wat de benodigde functies op de site zijn. Dit ontwerp maken we in groepsverband, zo kan iedereen zijn gedachtes uitwisselen. Na dit ontwerp volgt een grafisch ontwerp. Dit is een voorbeeld van de huisstijl en het is een soort laatste overzicht van de website. Nu we alle ontwerpen hebben kunnen we beginnen met de bouw. U kunt altijd de voortgang en stand van het project zien, als er dan nog iets veranderd moet worden dan kunt u dit heel makkelijk aangeven.

Oplevering

Nu is alles helemaal klaar, we website is helemaal af en staat klaar om online te gaan. We laten de website de lucht in gaan op onze eigen servers. Vanaf dat moment is de website te vinden op het internet en kunnen de klanten er gelijk op. U krijgt de controle over de website en alles in voltooid. Ook laten wij zien hoe u de bezoekers kunt volgen en hoe u de statistieken kunt inzien.