Website-voor-starters

Waar moet een  website voor starters aan voldoen?


Een website voor starters moet ook zonder technische kennis eenvoudig en snel zijn aan te passen. Een website voor starters moet uitbreidbaar zijn en met uw onderneming mee kunnen groeien. Zo moet het mogelijk zijn om er over pakweg een jaar een mooi portfolio aan toe te kunnen voegen met alle projecten die u in het eerste jaar heeft gehad. En uiteraard moet een website voor starters binnen uw budget passen.

 

Hoe Keistadeu Webdesign u kan helpen met uw website voor starters

Dankzij onze brede kennis en expertise op het gebied van web development kan Keistadeu webesign u een zeer aantrekkelijk geprijsde website voor starters aanbieden. Maar dat is nog niet alles. We kunnen u ook van een deskundig advies voorzien. Ideaal voor starters die niet zo goed weten waar ze moeten beginnen. Daarnaast kunnen wij ook de hosting van uw starters website voor u verzorgen.

 

Onze werkwijze

Een goede website voor starters hoeft echt niet duur te zijn. Dat bewijst Keistadeu Webdesign wel. Om de prijzen voor starters zo laag mogelijk te houden, hebben we een speciaal starterspakket samengesteld met een aantal standaard designs en een kant-en-klaar content management systeem. Alles staat in principe al klaar – het is eigenlijk alleen nog maar een kwestie van de content invoeren!