website voor starters

Website voor starters 

Ben je een startende ondernemer en wil je een website laten maken speciaal voor starters? Moet de website voor jouw als starter een professionele uitstraling hebben, maar niet te duur zijn? Dat klinkt misschien als niet haalbaar, maar het kan echt!

Bij Mooi Online kun je zeer snel en tegen lage kosten een goede en professionele website laten maken voor starters en zzp-ers.

Je krijgt vanaf € 495,- al je een stijlvolle website voor starters met volop mogelijkheden, zoals meerdere instelbare slideshows, prijstabellen, bewegende onderdelen en volop portfolio mogelijkheden.

Bekijk hier onze mogelijkheden. Omdat wij een full-service webbureau zijn kunnen we meer dan alleen een website leveren voor starters. We kunnen in principe alles uit handen nemen zoals het schrijven van teksten en het zorgen voor een goede vindbaarheid.

De websites van Mooi Online zijn zeer geschikt voor verhuurders van vakantiehuizen, schilders, bed & breakfast eigenaren, rijscholen en ga zo maar door. Wij zijn dè partij voor een nieuwe website, ook als het gaat om een nieuwe succesvolle website voor starters.

Foto’s, teksten en kleuren zijn gemakkelijk zelf aan te passen. Jouw website is ook nog eens goed leesbaar is op PC, tablet en smartphone en sluit hierdoor perfect aan op het internetgebruik van jouw klanten.

Voordelen als je een website laat maken door KeistadEU Webdesign

  • Je bent zelf eigenaar van je website
  • Je kunt je website makkelijk aanpassen (WordPress beheersysteem)
  • De website staat op je eigen domeinnaam
  • Support via telefoon en e-mail
  • Je website is Google vriendelijk