Webshop laten bouwen

Wilt u een webshop laten bouwen? Wij leveren u het perfecte exemplaar

Steeds meer producten worden online verkocht. Een goede webshop is dus dé manier om uw doelgroep te bereiken en uw producten te verkopen. Wilt u een webshop laten bouwen, dan verzorgen wij dit graag voor u. U hebt ongetwijfeld in gedachten hoe uw webshop eruit moet komen te zien en wat deze moet kunnen. Wij maken van uw idee realiteit. Uw wensen en eisen koppelen wij aan zeer diepgaande know how op het gebied van webshops. Het resultaat is een webshop die u volledig kunt beheren, die voldoet aan de nieuwste technieken, gebruiksvriendelijk is, er mooi uitziet en is geoptimaliseerd voor een perfecte vindbaarheid en hoge conversie.

Een webshop laten bouwen met CMS Magento

Magento is al jaren één van de populairste platforms om een webshop op te bouwen. Het Magento CMS is geliefd vanwege de gebruiksvriendelijkheid, maar vooral vanwege de enorme hoeveelheid beschikbare features. Welke extra’s u ook wilt in een webshop: met Magento is het bijna altijd mogelijk. Magento is ook uitstekend schaalbaar, dus wanneer uw onderneming groeit, groeit dit systeem eenvoudig met u mee. Magento draait op krachtige techniek. Het voordeel is dat bijna alles mogelijk is, maar een mogelijk nadeel is dat het ontwikkelen van systemen iets meer tijd in beslag kan nemen dan bij concurrerende platforms.

Een webshop laten bouwen met CMS WooCommerce

WooCommerce is het populairste webshop platform voor gebruik binnen WordPress websites. Daarmee is er direct ook een groot voordeel van WooCommerce benoemd: dit systeem integreert vrijwel naadloos in elke WordPress site en is te koppelen aan diverse belangrijke andere features. WooCommerce is voordelig, eenvoudig te gebruiken en er is ontzettend veel support beschikbaar. De WordPress omgeving biedt een net wat betere perfomance en meer mogelijkheden voor gebruik van een webshop in een website dan Magento, maar de mogelijkheden voor de webshop zelf zijn met WordPress daarentegen weer iets beperkter dan bij Magento.

Een webshop laten bouwen door ons: een verstandige keuze

Wie door ons een webshop laat bouwen, kan altijd werken in een systeem dat zich ruimschoots bewezen heeft. U kunt door ons namelijk een WordPress webshop laten bouwen of een Magento webshop laten bouwen. WordPress en Magento bieden allebei een gebruiksvriendelijk CMS. U kunt zelf uw webshop beheren zonder dat hier technische kennis voor nodig is. Veel mensen laten zich tegenhouden bij het laten bouwen van een webshop vanwege hun beperkte kennis. In de systemen die wij u bieden, kan iedereen zijn of haar eigen shop beheren.

Responsive design

Wij zijn gespecialiseerd in webshops voor ZZP en MKB en leveren altijd een professionele uitstraling. Wij leveren louter responsive webshops, wat betekent dat uw webshop altijd de optimale weergave biedt op elk device. Indien gewenst, leveren wij maatwerk zodat u kunt beschikken over een 100% unieke shop met uw eigen functionaliteiten en design. Ook het onderhoud van uw webshop kunt u aan ons overlaten. Op die manier bent u altijd gegarandeerd van een perfect werkende webshop waarop de nieuwste technieken en applicaties geïnstalleerd zijn.

Wij leveren u een eigen webshop tegen gegarandeerd de scherpste prijs. Wij bieden namelijk een zeer scherp uurtarief. U krijgt bij ons altijd de zekerheid van optimale prestaties omdat onze webshops profiteren van supersnelle webhosting.