Diensten

Wij bouwen websites en webshops door heel Nederland

U heeft een verouderde website of webshop die slecht presteert op internet. Of u bent net gestart met uw eigen bedrijf en wilt uw eerste website laten maken. Misschien heeft u al een goedlopende onderneming, en bent u nu op zoek naar een webbouwer die voor u een complexe maatwerkstructuur kan ontwerpen en bouwen. Gelukkig heeft u ons gevonden! Ons team van front-end en back-end developers, vormgevers en zoekmachinespecialisten staat voor u klaar.

Onze diensten

Betaalbaar

Wij werken met mooie, professionele designs die qua techniek en opmaak al zijn geoptimaliseerd. Daardoor kunnen wij een scherpe projectprijs aanbieden. Zodra wij overeenstemming met u hebben over een design, zullen wij dit aanpassen aan uw wensen, en vervolgens optimaliseren met zoekwoorden voor uw organisatie. Bij dit design met CMS installeren wij een aantal belangrijke plugins die uw site optimaliseren voor zoekmachines en voor uw gebruikers.

Content management systeem (CMS)

Wilt u zelf de content van uw website beheren? Dit kan! Alle designs worden geleverd met een CMS. Een CMS is een systeem dat u toegang geeft tot de achterkant van de website. Op deze manier kunt u na de oplevering zelf uw informatie op de website volledig aanpassen. Dit is makkelijk wanneer uw content regelmatig verandert of als u graag uw eigen content wil beheren. Wij werken met het Open Source CMS WordPress. Hierdoor zijn updates gemakkelijk uit te voeren, en er zijn honderden plugins beschikbaar die helpen om uw website te optimaliseren! Het CMS wordt geleverd met een heldere handleiding.