AdWords

Nieuwe klanten met Google AdWords

Google AdWords is het advertentieprogramma van Google. Je komt direct helemaal bovenaan in de zoekresultaten. We sturen heel gericht verkeer naar je website op onder andere zoekwoorden en regio. Google AdWords is zeer interessant om in een hele snelle tijd veel nieuwe leads te krijgen!

AdWords veilingsysteem en kwaliteitscores

AdWords is een complex systeem. Het werkt volgens een veilingsprincipe: de markt bepaalt wat een klik kost. Tevens zit er een kwaliteitscoresysteem in: hoe beter de kwaliteit per zoekwoord (de kwaliteit wordt weergegeven door een getal van 0 tot 10) hoe goedkoper de klik en hoe hoger de positie. Kortingen lopen op tot 30%, boetes kunnen wel tot 600% oplopen.
In combinatie met de continu nieuwe functies en veranderingen in AdWords is het belangrijk om een campagne te beheren en steeds verder te optimaliseren.

Is je AdWords campagne in lijn met je website?

Voor de kwaliteitscore kijkt Google ook of de website in lijn is qua zoekwoorden en dergelijk met de AdWords campagne. Vandaar dat wij bij het beheer ook kijken naar je website en hier graag met je overleggen om de content op je website aan te scherpen. Dit natuurlijk allemaal in onderling overleg.

Gratis internet marketing en sitescan?

Wil je weten wat voor kansen er zijn om hoger in Google te komen? Hoe vaak er op bepaalde zoektermen per maand wordt gezocht? Waarom concurrenten hoger in Google staan? Wat er moet gebeuren om bovenaan te komen? Via een gratis scan brengen we dit voor je in kaart.